PLECO & CATFISH CARNI WAFERS DISCUSFOOD

 
Efekt lupa
 
  • 1 z 2

Carni Wafers jsou přirozenou výživou pro všechny masožravé sumce. Obsahují vše, co Hypancistrus, Pseudoacanthicus, Scobiancistrus a mnoho dalších L-sumců konzumují v jejich přirozeném prostředí.

Dostupnost Zvolte variantu Skladem (2 ks) Skladem (2 ks)
Varianta
Můžeme doručit do
27.12.2024 27.12.2024
Běžná cena 150 Kč 355 Kč od 150 Kč
Ušetříte 15 Kč (–10 %) 36 Kč (–10 %) 36 Kč (–10 %)
Cena 120,54 Kč 284,82 Kč od 120,54 Kč bez DPH
135 Kč 319 Kč od 135 Kč    
Značka Discusfood
Kategorie KRMIVO PRO RYBY ŽIJÍCÍ U DNA
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Garance kvality
dodávaného zboží
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo
 

Hlavní složkou je bakteriální protein, který je podobný přirozenému růstovému substrátu. Korýši a 10% hmyzu doplňuje kompletní stravu pro masožravé L-sumce. Složení odpovídá přirozenému stravování těchto ryb. Carni wafers nejsou lisované potraviny jako tablety, ale extrudát,. Surovina se přivede do této formy při vysokém tlaku. Hodnotné složky jsou zachovány. Carni Wafers klesají na zem.

Krmení: Několikrát denně malé porce během dne nebo po vypnutí světel, v závislosti na stravovacího návyku.

Složení: Bakteriální protein z Corynebacterium glutamicum, kukuřice, pšenice, proteiny, zelenina, hmyz 10%, 10% krilu (MSC certifikované), řasy, dafnie, Artemia, minerály, červený lososový olej.

Přísady: vitamíny, provitamíny a látky, které mají podobný účinek: 20000 IU, 1500 IU D3, E150 mg, 150 mg C, B1 7,5 mg, B2 10 mg, 50 mg B3, B6 6 mg, 0,025 mg B12, biotin 0, 25 mg, kyselina listová 2,5 mg, cholinchlorid 300 mg, inositol 250 mg, kyselina pantothenová 25 mgl. Stopové prvky: E1 - síran železnatý, monohydrát 24 mg, E2 - jodid draselný 0,3 mg, E4 - síran měďnatý, pentahydrát.

Analytické složky: surový bílkovin 41%, surový tuk 4,8%, syrové vlákno 4,8%, surový popel 11,5%

Velikost tablet 10mm.

Vyrobeno v Německu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: